ΑΡΧΙΚΗ \ ΠΡΟΙΟΝΤΑ \ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ για Αρκούδες//Αγριογούρουνα//Βοοειδή//Πρόβατα/Κατσίκια//Αλογα κ.λ.π / \ Σύρματα και Εξαρτήματα Ηλεκτρικής Περίφραξης, Πάσσαλοι \ Συναγερμός Φράχτη GSM Luda Farm
Συναγερμός Φράχτη GSM Luda Farm //

Συναγερμός Φράχτη GSM Luda Farm

✔︎ Περιλαμβάνεται το πρώτο έτος συνδρομής
✔︎ Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
✔︎ Πολλαπλοί χρήστες

Το FenceAlarm είναι ενας συναγερμός Φράχτη GSM που θα σας ειδοποιεί αμέσως όταν πέσει η τάση.

 

Το FenceAlarm σας ειδοποιεί μέσω της εφαρμογής My.Luda.Farm όταν η τάση στο φράχτη σας πέσει σε ένα καθορισμένο επίπεδο. Η μονάδα μπορεί να τροφοδοτηθεί έως και δύο μήνες με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή μπορεί να τροφοδοτείται συνεχώς με 230 V ή 12 V. Το FenceAlarm μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού όπου υπάρχει κάλυψη GSM.

Η τάση μετράται συνδέοντας τον κόκκινο σφιγκτήρα φράχτη στον φράκτη και τον πράσινο σφιγκτήρα γείωσης στον πείρο γείωσης. Το επίπεδο τάσης του φράχτη αποστέλλεται στην εφαρμογή My.Luda.Farm μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM, η οποία επιλέγει πάντα τον χειριστή με το ισχυρότερο σήμα. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του φράχτη στο κινητό σας όποτε θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε φυσικά τον φράκτη στο χωράφι για να μετρήσετε την τάση. Μπορείτε να προσκαλέσετε όσους χρήστες θέλετε να μοιραστείτε ή/και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του φράχτη σας. Προσκαλέστε συναδέλφους ή οικογένεια χρησιμοποιώντας το My.Luda.Farm, είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου. Εάν ο χρήστης δεν έχει ήδη λογαριασμό, θα του ζητηθεί να δημιουργήσει έναν στο My.Luda.Farm.

Εάν η μονάδα δεν αναφέρει για 24 ώρες ή εάν το επίπεδο της μπαταρίας πέσει πολύ, θα λάβετε αυτόματα μια ειδοποίηση από το My.Luda.Farm στο κινητό σας τηλέφωνο. Με την επιλογή Alarm+ (τρέχουσα τιμή* 5€/μήνα ή 60€/έτος) εσείς και η ομάδα σας λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις εάν πέσει η τάση του φράχτη σας. Θα ειδοποιηθείτε αμέσως εάν τα ζώα έχουν σπάσει τον φράκτη ή εάν το γρασίδι αντλεί ενέργεια από την περίφραξη σας. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο Γράφημα τάσης φράχτη, που δείχνει εάν η πτώση τάσης είναι ξαφνική (που προκαλείται από ζώα) ή αργή (γρασίδι ή βροχή). Το γράφημα σάς βοηθά να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις όταν πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στον χρόνο σας.

Περιλαμβάνεται στη συσκευασία:
1 x FenceAlarm
1 x IP44 τροφοδοτικό ΕΕ
1 x 12 V Φορτιστής εξωτερικού χώρου
1 x Κόκκινος σφιγκτήρας φράχτη
1 x Πράσινος σφιγκτήρας γείωσης
1 x ράβδο γείωσης


*Αυτό το προϊόν απαιτεί κάλυψη δικτύου 2G/GSM στην τοποθεσία όπου θα εγκατασταθεί για να λειτουργήσει.

 

Επικοινωνία: GSM 2G dual-band Θερμοκρασία λειτουργίας: –20ºC - +50ºC
Μετασχηματιστής AC: 100 - 240 V Θερμοκρασία αποθήκευσης: –40ºC - +50ºC
Ταξινόμηση IP: IP65 Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion 18650
Αισθητήρας φράχτη: 12 VDC, 1 A  
Εύρος τάσης: 100 - 12.000 V  
Εξαντλήθηκε