ΑΡΧΙΚΗ \ ΠΡΟΙΟΝΤΑ \ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ για Αρκούδες//Αγριογούρουνα//Βοοειδή//Πρόβατα/Κατσίκια//Αλογα κ.λ.π /
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ για Αρκούδες//Αγριογούρουνα//Βοοειδή//Πρόβατα/Κατσίκια//Αλογα κ.λ.π / //

           

 

 

Η εταιρεία Ευστράτιος Συλαίος έχει τη τιμή να εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα τα συστήματα ηλεκτρικής περίφραξης της Gallagher.

Η Gallagher η οποία ιδρύθηκε το 1938  στο Hamilton της Νέας Ζηλανδίας, είναι μια διεθνής εταιρεία με περισσότερους από 1000 υπαλλήλους και εκπροσωπείται σε περισσότερες από 140 χώρες. Η Gallagher είναι η μεγαλύτερη μάρκα ποιότητας για ηλεκτρικούς φράχτες στον κόσμο και προσφέρει ένα προϊόν πρώτης κατηγορίας με καλή σχέση τιμής - ποιότητας καθώς και υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας. Τα προϊόντα της Gallagher αναπτύσσονται με βάση την γεωργική άποψη και ελέγχονται πλήρως από τους χρήστες. Αυτό σημαίνει καινοτομία για τον τελικό χρήστη του προϊόντος. Στόχος της είναι να προσφέρει ακόμα καλύτερα προϊόντα στο μέλλον. .

Η Gallagher προσφέρει τουλάχιστον 3 χρόνια εγγύηση για τα προιόντα της για όλες τις χώρες και προς στιγμή 7 χρόνια εγγύηση για τις ακόλουθες χώρες της Ευρώπης:ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΜΕΓ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ κράτη που βρίσκονται κοντά από την ΟΛΛΑΝΔΙΑ (έδρα της Gallagher Νέας Ζηλανδίας για την Ευρώπη)

Η Gallagher europe b.v αγόρασε όλη την παραγωγή, εκμετάλευση και  εμπορία των φημισμένων συσκευών και ανταλλακτικών ηλεκτρικής περίφραξης της ELEPHANT απο την ΔΑΝΙΑ

Η πλήρης κάλυψη σε ανταλλακτικά και το άμεσο service από την πλευρά της εταιρίας μας, κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Ελληνα γεωργοκτηνοτρόφου και μελισσοκόμου

 Ειδικά τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι μελισσοκόμοι και οι αγρότες που αναζητούν προστασία έναντι των αρκούδων και των αγριόχοιρων. Σε αυτό το τομέα έχουμε να προτείνουμε πολλές λύσεις δοκιμασμένες από πολλούς παραγωγούς, συνεταιρισμούς κτλ.

 Λιγα λόγια για την επιλογή μια ηλεκτρικής περίφραξης:

Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς νόμους, μια ηλεκτρική περίφραξη δεν πρέπει να αποδίδει πάνω από 5 joules στα 50 Ohms αντίσταση.

Στην ουσία όλες οι περιφράξεις λειτουργούν φορτίζοντας ένα πυκνωτή και αποδίδοντας την ενέργειά του στον φράκτη, όλα αυτά σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο!

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί πως αφού όλες οι συσκευές υπακούουν στις παραπάνω ευρωπαϊκές ρυθμίσεις και έχουν τον ίδιο τρόπο λειτουργίας, είναι όλες ίδιες, εφόσον έχουν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά! ΛΑΘΟΣ!

Πέρα από το θέμα της ποιότητας των εξαρτημάτων, η δύναμη των συσκευών της Gallagher αποδεικνείεται από την ικανότητα τους να μαραίνουν τη βλάστηση που αναπτύσεται στους φράκτες! Πρόκειται για χαρακτηριστικό σήμα κατατεθέν των επαγγελματικών και των πιο δυνατών συσκευών. 

Κομμάτι του μυστικού είναι ο πανίσχυρος μετασχηματιστής ώθησης, δοκιμασμένος σε τάσεις εώς 30.000 volts για πάνω από 10 δευτερόλεπτα, μαζί με τα ηλεκτρονικά κυκλώματα που αποδίδουν την ενέργεια στο φράκτη αντί αυτή να χαραμίζεται σαν απώλεια ενέργειας σε αυτόν. Επιπλέον ο ενισχυτής παλμών φροντίζει να αποδίδει η συσκευή και σε συνθήκες ξηρασίας.

Παράδειγμα εγκατάστασης