ΑΡΧΙΚΗ \ NEA
NEA //

NEA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ ΕΙΣΑΓΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ GALLAGHER

 


Η εταιρεία Ευστράτιος Συλαίος έχει τη τιμή να εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα τα κορυφαία συστήματα ηλεκτρικής περίφραξης GALLAGHER, προέλευσης Ν. Ζηλανδίας.

Έχοντας πείρα πάνω από 75 χρόνια, η GALLAGHER είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη σαν κορυφαία εταιρεία στο τομέα της ηλεκτροφόρου περίφραξης. Απασχολεί πάνω από 1000 άτομα με παρουσία σε περισσότερες από 140 χώρες.

Η εταιρεία Ευστράτιος Συλαίος αναζητώντας συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες κάθε κλάδου, αναγνώρισε τη συνεχή εξέλιξη και καινοτομία της GALLAGHER, εισάγωντας αποκλειστικά μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από συσκευές, μονωτήρες, αξεσουάρ, μέχρι και εξελιγμένη συστήματα συναγερμού και τηλε-ειδοποίησης μέσω κινητού τηλεφώνου. 

Δείτε όλη τη γκάμα από συσκευές μπαταρίας καθώς και συσκευές ρεύματος

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ ΕΙΣΑΓΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ELEPHANT

Η εταιρεία Ευστράτιος Συλαίος έχει τη τιμή να εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα τα Δανέζικα συστήματα ηλεκτρικής περίφραξης ELEPHANT. Πρόκειται για μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1967, και από τότε το όνομά της έχει συνδεθεί με το τρίπτυχο ΔΥΝΑΜΗ-ΠΟΙΌΤΗΤΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Επενδύοντας στην ποιότητα, η ELEPHANT επιλέγει να κατασκευάζει τα προϊόντα της στη Δανία, με την υψηλότερη αξιοπιστία.

Απόδειξη της ποιότητας αυτής, οι εκατοντάδες κάτοχοι συσκευών σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι απολαμβάνουν πολλά χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας.

Προσφέροντας γκάμα προϊόντων που καλύπτει από το μικρό σαλιγκάρι μέχρι την αρκούδα, για χώρους από λίγα τ.μ. εώς πολλές δεκάδες στρέμματα, είμαστε σίγουροι πως θα καλύψουμε την ανάγκη σας με το καλύτερο τρόπο.

Η πλήρης κάλυψη σε ανταλλακτικά και το άμεσο service από πλευράς της εταιρείας μας, κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Έλληνα γεωργού, κτηνοτρόφου, μελισσοκόμου κτλ.

ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ HEINIGER.

Κουρευτικές μηχανές προβάτων και άλλων ζώων Heiniger

Το όνομα της Heiniger έχει πίσω του μια μακρά παράδοση, καθώς από το 1965, οι κουρευτικές μηχανές της έχουν γίνει συνώνυμο της ποιότητας. Σήμερα είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στον τομέα του κουρέματος ζώων, έχοντας δυναμική παρουσία σε πάνω από 50 χώρες σε κάθε ήπειρο.

Καθώς τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελβετία, η εταιρεία έχει σαν προτεραιότητα την ποιότητα, την ασφάλεια και την ακρίβεια. Με μια γκάμα προϊόντων που συνεχώς εμπλουτίζεται και εξελλισεται, χάρη στην συνεχή έρευνα.

Η εταιρεία Ε.Ν Συλαίος, έχοντας άμεση συνεργασία με την Heiniger για πολλά χρόνια, διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και εξειδικευμένο service.

Προσφέρονται κουρευτικές μηχανές για σχεδόν κάθε είδους ζώο, με έμφαση στο κούρεμα προβάτων καθώς και μεγάλη γκάμα από μαχαίρια και χτένες.

Προσφέρεται επίσης τρόχισμα μαχαιριών και χτενών, χρησιμοποιώντας μόνο τα αυθεντικά επαγγελματικά μηχανήματα τροχίσματος της Heiniger.

Εξαντλήθηκε