ΑΡΧΙΚΗ \ ΠΡΟΪΟΝΤΑ \ Κουρευτικές Μηχανές και ανταλλακτικά \ Heiniger Xtra κουρευτική μηχανή προβάτων και κατσικιών 320 watt.
Heiniger Xtra κουρευτική μηχανή προβάτων και κατσικιών 320 watt. //

Heiniger Xtra κουρευτική μηχανή προβάτων και κατσικιών 320 watt.

Κωδικός: 700

Παγκοσμίως ο ισχυρότερος ποιοτικά κινητήρας στην κατηγορία του. Σχεδιασμένο για επαγγελματικό κούρεμα μεσαίων κοπαδιών. Ο σχεδιασμός της κεφαλής βασίζεται σε ένα πατενταρισμένο σύστημα επιπλέουσας διχάλας για μεγάλη διάρκεια ζωής των μαχαιριών. Καλά ισοζυγισμένο για λιγότερες δονήσεις..

Διακόπτης θερμικής υπερφόρτωσης και διακοπής λειτουργίας που παρεμποδίζει το κάψιμο του κινητήρα.

Λεπτότερη, ελαφρύτερη καλά ισοζυγισμένη χειρολαβή. Διπλά μονωμένο, προστατευμένο σώμα.

Εύκολη πρόσβαση για αντικατάσταση στα καρβουνάκια.

Η κεφαλή της μηχανής κουρέματος φέρει για πρόβατα το νέο πανίσχυρο  μαχαίρι της Heiniger "OVINA Premium" με 4 αυλάκια στο κάτω μέρος για ευκολότερη διείσδυση στο τριχωμα του ζώου, για πιο άνετο,πιο γρήγορο και με λιγότερα τροχίσματα  του μαχαιριού  και για κατσίκια με το ειδικό μαχαίρι της Heiniger Mohair.

Παραλαμβάνεται πλήρες σε ένα ανθεκτικό βαλιτσάκι μεταφοράς με ειδικό κατσαβίδι, βούρτσα, λιπαντικό μαχαιριών και εγχειρίδιο οδηγιών.

Ελβετικής κατασκευής και σχεδιασμού, από τη Heiniger, μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία, η οποία κατασκευάζει κουρευτικές μηχανές από το 1965.

Ολόκληρο το πρόγραμμα κουρευτικών μηχανών προβάτων της HEINIGER, τιμές, εικόνες, video, τεχνικά χαρακτηριστικά και ανταλλακτικά κουρευτικών μηχανών της HEINIGER βλέπε στην ιστοσελίδα μας στο: www.farmingtools.gr         

 

Δείτε το βίντεο της εταιρίας:

Χαρακτηριστικά:

Κατασκευαστής: HEINIGER, Ελβετία

Ισχύς μοτέρ: 320 Watts
Ταχύτητα: 2400 dbs / min
Μήκος: 350 χιλ
Βάρος: 1530 gr
Εκπομπές θορύβου: (LpAm) 80 dB (A)

Πλήρης κάλυψη σε ανταλλακτικά και Service

Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α 24% (Τιμή χωρίς Φ.Π.Α 375,00)

1 χρόνο εγγύηση

 

Ποσότητα :
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ