ΑΡΧΙΚΗ \ ΠΡΟΙΟΝΤΑ \ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ για Αρκούδες//Αγριογούρουνα//Βοοειδή//Πρόβατα/Κατσίκια//Αλογα κ.λ.π / \ Ηλεκτρικές συσκευές περίφραξης ρεύματος 220V.Για μπαταρίας 9/12V η με Φωτοβαλταικό Πάνελ,Πατήστε την λέξη ΠΡΟΙΟΝΤΑ \ Gallagher M2800i 21 Joules / 220Volts
Gallagher M2800i 21 Joules / 220Volts //

Gallagher M2800i 21 Joules / 220Volts

Κωδικός: 139

H Gallagher προσφέρει τη κορυφαία συσκευή Μ2800i, ανήκοντας στη κορυφαία σειρά "Ι-Series", με πλήρη ψηφιακή λειτουργία και ευκολίες.

Η συσκευή προσφέρει μια εξωτερική μονάδα για έλεγχο και επίβλεψη της περίφραξης. Η εξωτερική αυτή μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί μέχρι και 200 μέτρα μακριά από την συσκευή. Μπορείτε να ανοιγοκλείνετε τη συσκευή και να δείτε στην οθόνη εάν αυτή λειτουργεί σωστά,τη τάση λειτουργίας καθώς και τη κατάσταση της γείωσης. Εάν υπάρξει απώλεια ισχύος υπάρχει άμεση ειδοποίηση.

Επιπλέον η συσκευή διαθέτει προσαρμοστικό έλεγχο, ώστε εάν ανιχνεύσει δημιουργία "κυκλώματος" (πχ να ακουμπάνε 2 σύρματα μεταξύ τους) αυτόματα αυξάνει την φόρτιση των παλμών ώστε να αντισταθμίσει την απώλεια και να εξασφαλίσει αξιόπιστη λειτουργία.

Επίσης διαθέτει προστασία από βραχυκύκλωμα, εάν οι 2 πόλοι εξόδου έρθουν σε επαφή.

Διαθέτει ενσωματωμένη προστασία από κεραυνούς.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής με μεγάλη αντοχή ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.

Μπορεί να συνδεθεί με το ειδικό ελεγκτή μέσω SMS, ώστε να σας ειδοποιεί στο κινητό σας τηλέφωνο για τυχόν πτώση της τάσεις καθώς και για τη κατάσταση λειτουργίας.

Επιπλέον μπορεί να συνδεθεί με ελεγκτή συναγερμού, ώστε μέσω οπτικού σήματος ή σειρήνας να ενημερώσει για τυχόν πρόβλημα στη λειτουργία.

Μπορεί να συνδεθεί με το Fence Monitor, συσκευή που ελέγχει συγκεκριμένη ζώνη στη περίφραξη , εντοπίζει τυχόν πρόβλημα και δίνει σήμα συναγερμου στη συσκευή, στην εξωτερική μονάδα και σε κινητό τηλέφωνο (SMS) μέσω ειδικής συσκευής.

Μπορεί να συνεργαστεί με το ειδικό ψηφιακό οργανο ελέγχου της Gallagher, το οποίο μπορεί να εντοπίζει τη κατευθυνση του σφάλματος και να ανοιγοκλείνει τη συσκευή ηλ. περίφραξης!

Κατάλληλη για βοοειδή, άλογα, αιγοπρόβατα, χοίρους και αγριόχοιρους καθώς και αρκούδες και άλλα θηράματα.

Τάση εξόδου: 8000V

Τάση εξόδου με φορτίο 500Ohm: 6400V

Αποθηκευμένη ενέργεια: 21 Joules.

Ενέργεια παλμών: 14 Joules

Θεωρητικό μήκος φράκτη σύμφωνα με CEE: 240 km

Μέγιστο μήκος φράκτη (με κανονική βλάστηση): 21 χλμ

Ηλεκτρική κατανάλωση: 11,4 - 23 mA

 

 

(Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 968,00 €)

 

Ποσότητα :
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ